Zespół Szkół Ekonomicznych im. Oskara Langego w Wodzisławiu Śląskim
Jak pewnie duzo z was zauwazylo, jest zadanie z egzaminu do zrobienia na SOISK, nieby nie bylo podanej tresci ale dotarlem po niej w jakies 10 sekund, a znalezienie rozwiazania drugie tyle.
http://informatyk.w8w.pl/zad8.pdf
Tutaj macie link do rozwiazania, ja robie kopiuj & wklej i jeszcze bardziej uproszcze te zdania.
Jak ktos inny ma zamiar brac cos z tego to prosze o wymieszanie kolejnosci / zmiane / ominiecie jakichs punktow.
Ostatnio edytowany przez Twardy (04-11-2010 18:17:17)
Bardzo dobry pomysł Przemku bo ja chciałem olać to zadanie ;D
Więc ja Ci mówię że skorzystam ale przerobie (dodam, pokasuje i pozmieniam) tak że nawet tego nie poznasz
Po raz kolejny twierdze, że tego typu zadanie jest w naszym przypadku bez sensu. Po pierwsze primo nie mamy takiego sprzętu, po drugie primo nasz sprzęt nie jest odpowiednio uszkodzony i po primo ultimo jako, że nie mamy uszkodzonego sprzętu możemy wymieniać "nieskończenie" wiele przyczyn a i tak nie rozwiążemy zadania nie znając tej założonej przez egzaminatora.
Ale cóż ... trza robić
Raczej mym postem chciałem uświadomić ludzi od kopiuj/wklej, że w tym przypadku tylko część zadania będzie poprawna. Bo mimo, że Jędruś do najbardziej rozgarniętych nie należy to jednak raczej wpadnie na to, że nie możemy znać rozwiązania tego zadania.